ARCOL AS

Multilink - matematikk

MULTILINK er det sentrale produkt i et hvert matematikkrom i barneskolen og også mye brukt på ungdomstrinnet. MULTILINK klossen kan bygges ut i alle retninger. Dette gjør den egnet til å utforske/få forståelse av alle tre dimensjoner. Dens unike konstruksjon gjør den til elevenes favoritt og tåler bruk år etter år. Med tilleggselementene Prismer, Isos og Quadrant får skolene et komplett byggesystem.

Rundt klossene er det utviklet en rekke tilleggsprodukter for å øke matematikkforståelsen. Dette er ulike aktivitetskort, telleskinner, pluggebrett, diagramtavle, håndbøker osv.

Mange skoler har kuttet ut matematikkbøker i småskoletrinnet og erstattet disse med Mulitilink produkter. Aktivitetskortene dekker begrepsinnlæring og en masse aktiviteter knyttet til de 4 regneartene. For skoler som ønsker å fase ut bøkene, holder vi kurs i bruk av materiellet. Ta kontakt!  Produktene finner du i vårt nettvarehus under Matematikk/Multilink.

I det norske markedet finnes det et par kopi produkter som ligner på den originale Multilink klossen. Disse har en langt dårligere plastkvalitet, det betyr at de er vanskeligere å bygge med, og har en kortere holdbarhet. Dessuten mangler systemene tilleggselementene Prismer, Isos og Quadrant samt ulike aktivitetskort, telleskinner, pluggebrett, diagramtavle, håndbøker mm.

Multilink navnet er patentert og trykt i alle klossene. Finnes ikke dette navnet støpt inn i klossene, sitter du med uorginale klosser.

Det komplette Multilink sortimentet finnes KUN hos Arcol AS.  

                                    

Multilink-klossen er 2 cm og kan bygges ut i alle retninger.

Multilink startpakke
Multilink Prismer Multilink Isos
Multilink Quadrant Multilink diagramtavle

Arcol ASTelefon: 66 99 11 25Nettstedskart